Bereider (M/V/X)
Over Ago
Hertsberge, BE.
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de chemische sector, is AGO Technics op zoek, naar een storingstechnieker. Als elektromechanisch storingstechnieker maak je deel uit van het onderhoudsteam binnen de firma, dat bestaat uit zowel elektriciens en mecaniciens.

Het merendeel van je taken bestaat uit de diagnose en het oplossen van mechanische storingen. Je raadpleegt technische schema’s, maakt een inschatting van het probleem en stelt de juiste acties om een oplossing te bieden (wisselstuk plaatsen, revisie van een onderdeel).

Je voert daarnaast ook gepland onderhoud aan de machines en onderdelen uit. Verder word je ook ingezet om kleinere, elektrische werken uit te voeren, zoals : kabels trekken, stopcontact installeren, relais vervangen of motor aansluiten.

Soms word je ook gevraagd om onderhoudswerken aan het gebouw uit te voeren.

Vereisten

Je beschikt over een Technische diploma bij voorkeur in de richting elektromechanica. Je kan reeds een goede kennis voorleggen in de volgende zaken : mechanica, hydraulica, pneumatiek en kennis elektriciteit.

Je bent een zelfstandig persoon maar kan tevens in team werken. Je werkt steeds op een veilige manier en houd de werkomgeving netjes.

Je neemt initiatief en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.Je bent bereid om in de vaste late of vaste nacht te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een mooie werkomgeving dat in volle groei zit. Je krijgt de kans om jouw eigen vaardigheden te verbeteren door verschillende opleidingen.

Je krijgt een motiverend loonpakket met extra legale voordelen. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur na een (beperkte) interimperiode.

Heb je interesse? Mail jouw cv naar gent.technics ago.jobs

Rijbewijs

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier