Fire Scenario ManagerSenior Project Manager FSMP
Brussels Airport
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Fire Scenario Manager Apply HereBack Ready for boarding? Om ons departement Business Development / Asset Management te versterken, zijn we voor de afdeling Building en Facilities op zoek naar een Fire Scenario Manager (M / V).

De Fire Scenario Manager is verantwoordelijk voor de definitie en het testen van de brand scenario’s voor alle BAC-eigendommen, gebouwen (vanaf project fase).

De Fire Scenario Manager rapporteert aan de Head of Building & Facilities. Jouw vluchtinstructies Je bent verantwoordelijk van het verbeteren en documenteren van het test- en validatie proces Je zorgt voor de begeleiding van ontwikkeling van tools om het proces van de testen en de opvolging van issues te structureren Je werkt samen met andere diensten (intern bij B&F Building en Facilities, FSO Fire Safety Office, APOC Airport Operations Centre, FES Fire Emergency Services, .

 • en je stemt af met betrekking tot brand scenario’s en de operationele impact van de testen bij de Stakeholders Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het beheren van het test programma (lange en korte termijn planning) Je bepaalt prioriteit testen, je zorgt voor de opvolging op patrimonium van BAC Je leidt en volgt de praktische organisatie van de testen op (validatie en testfase) - voor zichzelf en voor het team.
 • Je rapporteert en volgt over de vooruitgang van de remediation van issues op Je definieert en beheert KPI’s voor de fire scenario dienst Je stelt op, beheert en rapporteert over het budget voor de activiteiten van de fire scenario dienst Je zorgt voor de optimalisatie / aanpassingen van scenarios ten gevolge van nieuwe gebouwen, gewijzigde situaties in situ, of algemeen Je stuurt aan en begeleidt een team van 2 Fire Scenario testing Officers Je interpreteert de brand scenario’s tov risicoanalyse en wetgeving Je bent verantwoordelijk voor het goede verlopen van contract management van de externe partners (Cofely, Seco, Honeywell) Jouw paspoort Je behaalde een masterdiploma (Ingenieur) of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring (met begrip van brand en evacuatie, betrokken technische installaties, wetgevend kader) Je beschikt over een grondige kennis omtrent Brandveiligheid en brandpreventie Je hebt kennis van GIS, noties van brandcentrale- en gebouwbeheercentrale programmatie zijn een troef Je bent vertrouwd met Fire technische installaties en hebt begrip van programmatie van brandcentrale en gebouwbeheer centrale.

  Je hebt bij voorkeur een certificaat in Fire Safety Engineering of gelijkwaardig Je bent zeer analytisch en sterk in het overzien van processen Je bent klant- en oplossingsgericht met een proactieve aanpak Je hebt relevante ervaring in stakeholdermanagementvaardigheden met interne en externe klanten Je bent stressbestendig en communiceert op een transparante, duidelijke en empathische manier Je beschikt over leiderschapsvaardigheden Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans Onze service aan boord Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen.

  Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving, die jouw talenten vleugels geeft. Bye bye, files! Brussels Airport heeft zijn eigen treinstation, met heel veel verbindingen.

  Je staat in no time en zonder stress op je werk. Ook je step of fiets zijn uiteraard welkom. Naast een aantrekkelijk salarispakket bieden wij je ook heel wat niet-financiële voordelen .

  Wat dacht je van een top-notch verzekeringspakket, kortingen op luchthavendiensten, maaltijdcheques en een mobiliteitspakket?

  Aan boord bij Brussels Airport Company krijg je ook veel ruimte voor personal entertainment : flexibele werkuren én occasioneel thuiswerk.

  Ontdek de wereld van Brussels Airport door onze virtual reality-bril : De check-in Zin gekregen om jezelf te overstijgen en mee te reizen naar onze bestemming 2040?

  Stuur dan je cv en motivatiebrief per mail naar . En wie weet, verwelkomen we je heel binnenkort wel aan boord! Meer info?

  Heb je toch nog vragen? Contacteer dan gerust Nante Rasolo op 02 / 753.44.52. Apply HereBack Powered by CVWarehouse

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier