Ploegleider 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Roeselare
Roeselare, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare gaan wij op zoek naar een ploegleider in 2 ploegen. U bent verantwoordelijk voor 1 van de 3 hallen in productie.

U werkt ook mee in de inpakzone. Tot uw verantwoordelijkheid behoort het aansturen van een team van 10-20 werknemers. U leert de inpaklijnen en automatische stapeling van de paletten instellen en bijregelen.

Het is een pluspunt als u met een heftruck kan rijden. Kortom, we zoeken iemand die flexibel is qua taken maar die de capaciteiten heeft om een team te leiden samen met de meestergast, aan wie hij / zij rapporteert.

Hiervoor wordt een opleidingstraject opgemaakt. U hebt ervaring als leidinggevende in productie maar belangrijkst is uw attitude.

U houdt van veel afwisseling in uw job.

Aanbod

Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen. Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .

 • Superviseren van een team of een productieatelier dat zich bezighoudt met : Verpakken, op palletten plaatsen. Gegevens over activiteiten en productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen.
 • Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.

  De programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren en de parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...

  De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren Een grondige opleiding en hulp van je meestergast Je eigen plek in een modern en groeiend bedrijf Een goedbetaalde job met extralegale voordelen (maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering)

  Vereiste kwalificaties

  De ideale ploegleider Dinner Kits voor ons Spreekt vlot Nederlands Vindt zijn weg in productie Is paraat om zijn collega's te helpen Neemt verantwoordelijkheid op Heeft wat technische feeling Kan zelfstandig werken

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier