Gezondheidscentrum ALPE zoekt een vaste collega-huisarts in Herent vanaf oktober 2023
Domus Medica
Herent, België
4 dagen geleden

Functie omschrijving Wij bieden + / -25uur / week aan vanaf oktober 2023, dit is bespreekbaar. Alles is eigenlijk bespreekbaar.

Wij zetten in op flexibiliteit en collegialiteit! Wekelijks hebben we met de artsen 2x een uur overleg. Wij zetten ons in om bij te blijven met de wetenschap, maar hebben daarnaast ook heel veel oogvoor het biopsychosociale aspect.

We bespreken dus zowel nieuwe richtlijnen als onze patiënten. Zo vormen we een team op één lijn. Over de praktijk Een groepspraktijk in Herent centrum.

Een opleidingspraktijk met HAIO en 3 vaste artsen. Goede werk-privé balans.Maaike is er iedere ochtend om telefoons op te nemen en administratie te verrichten.

Aya poetst 2x / week.Beneden werken de artsen, boven werkt er een team psychologen, een kinderpsychiater, een diëtiste en een loopbaancoach.

Wachtdienstregeling & werktijden weekwacht Herent-Weekendwacht Leuven EMD pakket & consultatiesysteem Daktari op afspraak via Sanmax

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier