Head of Supply Chain & Logistics
Michael Page
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je leidt je departement en bent eindverantwoordelijke voor alle in- en outbound flows.Je stuurt een divers team van zowel arbeiders en bedienden aan.

Je werkt nauw samen met de Business Process Manager om de vlotte werking van je departement te garanderen. Je brengt eventuele bottlenecks binnen het logistieke proces in kaart, je doet voorstellen ter optimalisatie en je implementeert deze ook cross-departementaal.

Je werkt samen met je collega's van de holding rond het aankoopproces en de inkomende goederen. Je werkt mee aan projecten ter verbetering van de operationele en financiële efficiëntie.

Je bent verantwoordelijk voor de rapportages en de KPI's van jouw departement. Je stelt de targets mee op en werkt ze uit in doelstellingen voor je team en de leveranciers.

Je monitort deze en stuurt bij waar nodig.Als deel van het managementteam werk je ook strategisch mee aan het beleid vanuit jouw specialisatie.

Je hebt een Master denk- en werkniveau en minstens 10 jaar professionele ervaring in een gelijkaardige functie.Dankzij je analytisch inzicht hou je van complexe processen en kan je deze zowel strategisch als praktisch in kaart brengen en verbeteren.

Je hebt uitstekende leidinggevende kwaliteiten : je kan jouw team overtuigen van het belang van verandering, je ondersteunt hen bij mogelijke veranderingen en enthousiasmeert hen.

Je inspireert anderen door jouw openheid, transparantie en schept zo ook vertrouwen. Je bent graag de trekker van het team.

Je hebt enige ervaring met change management.Je bent uitmuntende kennis van het MS Office pakket (Excel, Word, PowerPoint) en ERP-systemenJe drukt je perfect uit in het Nederlands en Frans, zowel in schrift als in taal.

Ook in het Engels druk je je vlot uit.Je komt terecht in een leuk team, waar er naast hard werk ook veel ruimte is voor collegialiteit en fun.

Een aantrekkelijk salaris met een mooi pakket aan extralegale voordelen, waaronder een wagen.Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier