Project Manager Mechanica
ARCADIS Belgium nv
Bergen, BE
6 dagen geleden

Functie

Ter versterking van het project team dat instaat voor één van de grootste investeringsprojecten in België (regio Bergen), zijn wij op zoek naar een Project Manager in de discipline (Elektro)mechanica.

Als project manager mechanica ondersteun je het multidisciplinair team en adviseer je de klant binnen jouw vakgebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer, de budget bewaking en planning van dit complexe bouwprogramma.

Hoe ziet jouw opdracht er concreet uit?

 • Je stelt de volledige projectplanning binnen het vakgebied (elektro)mechanica, rekening houdend met de belangrijkste projectmijlpalen (P6 costing / resource scheduling).
 • Je coördineert het multi-disciplinaire Design Team . Je biedt technische ondersteuning en advies waar nodig.
 • Je coördineert de aannemers en consultants op de site en je volgt timing van oplevering nauw op.
 • Je bent verantwoordelijk voor budget, kosten en change control. Je beheert het change order review, je voert de daarbij horende onderhandeling en je voert een vertragingsanalyse uit.
 • Je waakt over de vooruitgang van het bouwprogramma en anticipeert op risico's en problemen.
 • Je zorgt ervoor dat procedures worden opgevolgd, om zodoende te voldoen aan de geldende kwaliteitsnorm en health & safety regels.
 • Je monitort de verwerking van de facturen en de betalingsaanvragen en je zorgt voor een periodieke rapportering.
 • Profiel

  Wat heb jij in jouw mars?

 • Je hebt een ingenieursdiploma in bouwkunde, elektromechanica of werktuigbouwkunde.
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in het managen van complexe bouwprojecten bvb. van datacenters, ziekenhuizen of in de farmaceutische of nucleaire industrie,... .
 • Je bent een enthousiaste teamspeler met een focus op kwaliteit en optimalisatie.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Naast kennis van het Nederlands weet je je vlot uit te drukken in het Engels, de voertaal op de site.
 • Aanbod

  Arcadis is één van de grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van België. Met ruim 800 medewerkers in België, en 28000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu & ruimte, water en gebouwen.

  Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

  Arcadis is een bedrijf om trots op te zijn.

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan bedrijfswagen, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Inge Van Driessche, Talent Aquisition Specialist bij Arcadis, op het nummer 0488 / 497 503.

  Of hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar i.vandriessche jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder. Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Inge Van Driessche T : (0) 488 497 503

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier