Stage Gastendienst Brussels Short Film Festival / Brussels International Film Festiva
Un Soir... Un Grain
Brussel
3 dagen geleden
source : Student.be

Brussels Short Film Festival en Brussels International Film Festival zijn een gevestigde waarde binnen de Brusselse culturele sector en ontvangen elk jaar steeds meer Nederlandstalige bezoekers.

Om deze gasten, professionals, bezoekers en jongeren zo goed mogelijk te ontvangen tijdens het festival, bereid de Nederlandstalige tak van het organisatie zich steeds meer uit.

Dit biedt opportuniteiten voor een aantal Nederlandstalige stageplaatsen. In dit kader zijn we op zoek naar gemotiveerde stagiairs die de Nederlandstalige tak van de organisatie mee willen vormgeven en uitbreiden.

 • Je staat in voor de praktische organisatie van de aankomst en het verblijf van de Belgische (Nederlandstalige) gasten op het festival.
 • Je staat in voor de organisatie van hun activiteiten op het festival. Je zorgt hierbij voor een warm welkom op het festival en de gasten kunnen bij jou terecht met al hun vragen .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier