ICT-applicatiemedewerker zorg
Jessa Ziekenhuis
Hasselt, BE
3 dagen geleden

De zorgsector is in volle beweging en staat voor grote uitdagingen. Zo ook in het Jessa ziekenhuis : de uitrol van een nieuw ziekenhuisbreed patiëntendossier (EDP) in het kader van de nexuzhealth community, de samenwerking met de netwerkpartners (Sint-

Franciscusziekenhuis, AZ Vesalius en RZ Sint-Trudo) uitbouwen én de bouw van een nieuw Jessa-campus. ICT speelt hierin een cruciale rol, zowel op vlak van hardware, storage en netwerken, als in ondersteuning en implementatie van de bedrijfsapplicaties.

Met de uitbouw van een moderne infrastructuur en een professionele omkadering worden de uitdagingen aangegaan om een veilige en vlotte werking te garanderen voor de 3.

500 collega’s in de patiëntenzorg. Met deze grote projecten in het vooruitzicht zet Jessa maximaal in op de groei van haar ICT-

afdeling en zoeken ze collega’s (M / F) :

APPLICATIEMEDEWERKER ZORG

Het ICT-team van Jessa speelt een voortrekkersrol. Geruggensteund door een ruime kennis en ver doorgedreven expertise met huidige én toekomstige ICT-

ontwikkelingen, werkt het een brede waaier aan oplossingen uit. Daarnaast faciliteert het zorg- en bedrijfsprocessen, zowel intra-

als extramuraal. Steeds met het oog op een maximale effectiviteit en efficiëntie, en met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid en continuïteit.

Functie

 • Je analyseert de ICT-behoeften binnen de werkprocessen van de aanvragende dienst en bij marktverkenning of eigen ontwikkeling breng je advies uit.
 • In functie van jouw kennis en interesse krijg je de verantwoordelijkheid over een aantal zorgapplicaties (bv. het medisch dossier).
 • Je begeleidt het implementatieproject, waarbij je nagaat hoe je de werkprocessen kan optimaliseren om zo de effectiviteit en efficiëntie van het ziekenhuis te verbeteren.
 • Je staat in voor de nazorg en opvolging van de geïmplementeerde producten en hun functionaliteiten, zodat je de continuïteit en de efficiëntie kan controleren en blijven garanderen.
 • Je biedt tweede- en derdelijnsondersteuning voor de aan jou toegewezen toepassingen en je reikt voorstellen aan om incidenten tot een minimum te beperken.

  Profiel

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak en blikt bij voorkeur terug op een eerste relevante werkervaring.
 • Uiteraard voel je je in ICT-omgevingen als een vis in het water.
 • Je collega’s en aanvragende diensten kunnen vertrouwen op jouw analytisch denken, jouw persoonlijk engagement, leervermogen en creativiteit.
 • Je hebt uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en bent een echte teamplayer die van projectmatig werken houdt.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier