Chauffeur C Horeca regio Opglabbeek
AGO Jobs & HR
Hasselt, Limburg, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant regio Opglabbeek zijn wij op zoek gemotiveerde chauffeurs C.Onze chauffeurs staan in voor de levering van horecaproducten aan onze klanten.

De klanten zijn voornamelijk gesitueerd in Limburg en regio Leuven en Kempen. Het lossen van de vrachtwagen (diepvries / koeling) gebeurt met rolcontainers of met steekkar.

Klantentevredenheid is voor jou belangrijk : je zorgt voor een tijdige en correcte levering en plaatsing en je staat de klant professioneel te woord bij vragen of opmerkingen.

Je zorgt voor een correcte administratie : leverbonnen laten aftekenen, retouren en leeggoed noteren. Het vertrekuur is afhankelijk van je rit, maar over het algemeen tussen 6 en 8 uur.

Er worden tussen de 15 tot 25 klanten per dag beleverd.- Je werkt de ene week van maandag tot en met vrijdag en de andere week van dinsdag tot en met zaterdag.

Je werkt dus 2-wekelijks op zaterdag.

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C, een digitale bestuurderskaart en code 95 en je kan fysiek werk de baas.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier