torenkraanmonteur - oostende
Randstad
Oostende, West-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Voor een bouwfirma regio Oostende die machines verkoopt en verhuurt gaat Randstad momenteel op zoek naar een torenkraanmonteur.

Je werkt in een ploeg van drie arbeiders. Als monteur stel je de kraan gebruiksklaar op. Je staat voortduren in contact met de andere arbeiders.

Ook de demontage van een kraan behoort bij de functie.

qualification

Je hebt minimum drie jaar ervaring in de montage van torenkranen.Je bezit een A2 diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent bereid om te werken op grote hoogte (geen hoogtevrees).Je kan zelfstandig problemen of onvoorziene situaties oplossen.

Je werkt volgens de veiligheidsregels / VCA-principes.Je beschikt over rijbewijs B.Je hebt een goede fysieke conditie.Je kan leiding geven en medewerkers motiveren.

Heb je interesse in deze job? Mail dan snel jouw CV naar oostende 432 randstad.be.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier