Projectleider HVAC - Vast Contract
Manpower
Avelgem
4 dagen geleden

Job Description

Je komt terecht bij een KMO waar de familiale sfeer centraal staat. Inya zal jou met haar spontane persoonlijkheid direct thuis doen voelen alsook Geert de zaakvoerder zal jou van A tot Z begeleiden en opleiden.

Als Projectleider word je verantwoordelijk voor de technische en commerciële uitwerking van diverse projecten met nadruk op HVAC.

Je zal diverse technische studies maken en zal op basis daarvoor offertes opmaken. Samen met de Calculator en zaakvoerder vorm je een hecht team waar jullie samen de klant zullen bijstaan met uitleg en technische ondersteuning.

Je volgt nauwkeurig de verschillende projecten op en bied ook een eerstelijns antwoord op vragen van de klanten.

Wij zoeken (m / v)

ProjectLeider HVAC - VAST contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Voor onze klant, een KMO in volle groei regio Vlaamse Ardennen gaan we op zoek naar een Projectleider binnen HVAC.

Candidate Profile

Gezien dit gaat om een gespecialiseerde omgeving, verwachten wij iemand met een technische achtergrond en vooral heel wat technisch inzicht.

Een technisch diploma is aangewezen al kunnen we een oogje dichtknijpen als je reeds in een gelijkaardige sector ervaring hebt.

Schoolverlaters zijn zeker ook welkom alsook ervaren kandidaten binnen Hvac. Je hebt bij voorkeur ook een kennis Autocad en Excel.

Je communiceert vlot in het Nederlands en kan je plan trekken in het Frans of Engels.

Client Offer

Je zal ongetwijfeld technisch uitgedaagd worden, je zal bijleren via opleiding en on the job en gaandeweg expert worden in je vakgebied.

Je wordt beloond met een zeer aantrekkelijk salarispakket afhankelijk van jouw ervaring. Je loon zal variëren tussen de 2600 Euro & 3300 Euro Bruto, afhankelijk van je ervaring.

Verder krijg je een gsm met abonnement, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en 32 dagen verlof.

Interesse of wens je meer info? Je kan rekenen op discretie.

Contacteer Jelle Verlinden op 0471 67 40 98 of stuur je CV naar jelle.verlinden manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier