PROCES MANAGER INSTALLATIES
Hays Zaventem
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

In deze rol is het dan ook de bedoeling dat je de werkzaamheden van je team verder zal perfectioneren. Het customer service team dient na een eerste technische interventie proactief meer nieuwe vervangingstoestellen aan de klanten voor te stellen bij defecte apparaten en een directe koop proberen te sluiten.

Verder zullen zij de concrete afspraken maken, de juiste informatie in het systeem zetten en de bijhorende administratieve opvolging tot en met de facturatie toe correct afwerken.

Wat de planning van de techniekers betreft hoef je ook rekening te houden met de return logistics flow van de afgedankte toestellen.

Dus heel het proces dien je van a tot z te coördineren en te verbeteren waar mogelijk. Dit met het oog op eventuele kostenbesparingen.

We zoeken hiervoor iemand met relevante ervaring op het gebied van customer service en logistiek management die deze dienstverlening meer kan gaan ontwikkelen.

Liefst iemand die beschikt over een diploma hoger onderwijs of vergelijkbaar denkniveau. Qua profiel iemand die analytisch en procesmatig sterk is, maar bovendien over een zeker commercieel denkvermogen beschikt en goed samenwerkt met alle betrokken stakeholders.

Daarnaast iemand die goed drietalig is en idealiter aanwijsbare ervaring binnen projecten of procesverbeteringen kan voorleggen.

Verder iemand die al eens leiding heeft gegeven en kan werken met kpi's.

Bachelor na Bachelor

Onze klant biedt je naast deze uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid een vast contract met een aantrekkelijk salaris pakket aangevuld met een bedrijfswagen met tankkaart, jaarlijkse bonus, groeps-

hospitalisaverzekering, kortingen op de huismerken.

Interesse in deze boeiende vacature als Proces Manager Installaties reageer direct online of neem contact op met Dries Serré van HAYS Purchasing en Logistics.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier