lasser regio oostende loon volgens de bouw!
Randstad
Oudenburg, West-Vlaanderen
8 uur geleden

job description

Aan de hand van een productieplan maak je het juiste wapeningsnet. Je puntlast (halfautomatisch). Het net moet met zorg en voldoende stevigheid geconstrueerd worden zodat het niet uit elkaar valt als het in de bekisting geplaatst wordt of als het beton in de bekisting gegoten wordt.

Je maakt ook kleine wapeningsbordellen op.

qualification

 • Je hebt een grondige kennis van planlezen.- Je kan puntlassen.- Je bent werklustig, kwaliteitsbewust, nauwkeurig, ordelijk en stipt.
 • Je kan veilig en in team werken.- Je hebt oog voor detail.- Kunnen werken met een beugelautomaat (ijzerplooi- en snijmachine) is een pluspunt.
 • Je bent in het bezit van een VCA attest of bent bereid dit te behalen via Randstad Aanbod : - Goede verdienste - Aangename werksfeer en een boeiende job - Een veilige werkomgeving Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast.
 • Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier