Senior Technician Fire
Johnson Controls
Groot-Bijgaarden, Belgium, Belgium
12 dagen geleden

Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken.

We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om creatieve ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar jou. Vanuit onze locatie in Groot-

Bijgaarden zijn we op zoek naar een fulltime Senior Technician Fire

Wat je zult doen..

Als Senior Technieker Fire voer je onderhoud en reparaties uit aan onze brandmeld- en brandbeveiligingssystemen bij onze klanten.

Als specialist word je opgeroepen voor het onderhoud en het oplossen van storingen brandmeld, blandblus- en ontruimingssystemen.

Je wordt begeleid door een teamleader. Ons hoofdkantoor is in Groot-Bijgaarden maar je zal voornamelijk werken op de sites van onze klanten in het noorden van België .

Hoe je het zult doen.. Als Senior Technieker Fire zal je door middel van het doelmatig inzetten van servicemiddelen op locatie bij de klant storingen en spoedeisende problemen oplossen.

Je zal klanten, sales en het installatie team adviseren waar nodig en het contact onderhouden met de klanten omtrent de service werkzaamheden.

Na verloop van tijd neem je ook deel aan het wachtsysteem voor servicewerkzaamheden buiten de normale werktijden Waar we naar op zoek zijn..

 • Je hebt een goed inzicht in techniek en hebt een technische opleiding afgerond (elektronica, elektriciteit, stuur en beveiligingstechnieken) of je kan een gelijkwaardig niveau bewijzen door relevante ervaring in de sector
 • IT- minded
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Frans en hebt kennis van het Engels
 • Goed in de omgang met klanten en resultaatgericht
 • Stressbestendig en je kan goed zelfstandig werken alsmede goed samenwerken in een team
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Wat we bieden.. We zijn een internationale organisatie met veel interne groeimogelijkheden en ondersteunen je in je professionele ontwikkeling.

  We bieden een marktconform salaris die afhankelijk is van je werkervaring en kennisniveau. Daarnaast bieden we naast ontwikkelmogelijkheden een interessant pakket aan secundaire arbeidvoorwaarden.

  Interesse? Hebben we je interesse gewekt? Reageer en wij zullen je sollicitatie of eventuele vragen op zeer korte termijn in behandeling nemen.

  Je kan je sollicitatie indienen via onze website (bij voorkeur) of per e-mail t.a.v. Rene van de Steeg (Talent Acquisition BeNeLux) via careersbenelux jci.com

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier