QA/QC Engineer
Smulders Group
Arendonk, België
1 dag geleden

Profiel

Je hebt een diploma lasingenieur (IWE-EWE) of bent bereid dit te behalen.

Je hebt een vlotte kennis van Nederlands en Engels. Kennis van andere talen is een troef, gezien de internationale projecten.

Je hebt kennis van EN 1090.

Je slaagt er in mensen aan te sturen en te superviseren.

Je verzamelt informatie, presenteert en communiceert deze.

Je schrijft rapporten en werkt deze verder uit.

Je past je expertise en technologie toe in de praktijk.

Je bent analytisch ingesteld.

Je streeft persoonlijke werkdoelen en objectieven na.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende job waarin je kunt blijven groeien en uitdagingen blijven aangaan. Je werkt voor de projecten in onze groep waarbij Iemants in Arendonk je werkplaats is.

Je zult deel uitmaken van tot de verbeelding sprekende offshore realisaties binnen een toonaangevende internationale bedrijvengroep met een aangename no-

nonsense cultuur. Naast een grote dosis fun en avontuur ervaar je binnen jouw job een aanzienlijke zelfstandigheid en vrijheid.

Investeren in mensen door middel van permanente vorming dragen we hoog in het vaandel. Je kan daarnaast rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

 • Bekijk alles
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier