Storemanager Zaventem Tweetalig NL/FR
Coolblue
Zaventem, Flemish-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Als Storemanager zorg jij voor een gemotiveerd team en een stralende winkel, met als doel zoveel mogelijk klanten blij maken, met het juiste product.

Ook Storemanager worden bij Coolblue? Renko legt uit hoe je dat doet. Hoe word ik Storemanager bij Coolblue? Als bedrijfsleider zorg jij voor een gemotiveerd team en een stralende winkel, met als doel zoveel mogelijk klanten blij maken, met het juiste product.

Ook Storemanager worden bij Coolblue? Thibault legt uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen Samen met de Assistent Shopmanagers, op dagelijkse basis je team aansturen.

Je collega’s elke dag een beetje beter maken, samen met de Winkel Trainer, Service Coördinatoren en de Assistent Shopmanagers.

De resultaten van jouw winkel analyseren en proactief verbetervoorstellen doen aan de Manager Stores. Het gebruiken van je commerciële inzicht en de data die voorhanden is om zowel korte als lange termijndoelen te stellen.

Hier herken jij jezelf in Je hebt minimaal Bachelor werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring binnen de retailbranche.

Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis Frans. Je hebt sterke affiniteit met consumentenelektronica. Je gaat proactief op zoek naar verbeteringen van winkelconcepten en -processen.

Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden. Dit zoek jij verder in een job Geld. Nog meer geld : maaltijdcheques na 6 maanden in dienst, ecocheques, telefoonvergoeding met abonnement, laptop en reiskosten.

DKV hospitalisatieverzekering. Smartphone met abonnement en een laptop. 20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen obv fulltime. Doorgroeimogelijkheden.

Meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek om elke dag een beetje beter worden. Ongekend goede werksfeer. Met maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier