Maintenance supervisor - Flexibele werkuren - Regio Waregem
LGA Engineering
Waregem, W Flanders, BE
17 uur geleden
source : Monster

LGA Engineering is een kantoor gespecialiseerd in de selectie en rekrutering van technische profielen in West- en Oost-Vlaanderen.

Onze klant is een puur productiebedrijf met een unieke marktpositie. 175 medewerkers werken hier dagelijks met hart en ziel aan producten die in iedere woning terug zijn te vinden.

Wegens hun sterke groei gaat deze toonaangevende, internationale organisatie op zoek naar versterking van hun maintenance team.

Heb je passie voor leiding geven en techniek ? Kan je zelfstandig werken en kan je proactief handelen? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor dit profiel! Taken Verantwoordelijk voor de organisatie, werkvoorbereiding en planning van het volledige correctief onderhoud Samen met HR en de maintenance manager staan jullie in voor de aanwerving van nieuwe techniekers Indienstrede en opvolging van nieuwe techniekers Organisatie van de jaarlijkse evaluaties van de techniekers Zorgen dat de regels en procedures inzake veiligheid en milieu gerespecteerd worden Ondersteuning geven en de nazorg doen van interventies Aanwezig zijn bij overlegvergaderingen (prioriteiten, feedback, taken, efficiëntie ) Aankoop en herstelling van wisselstukken Opvraging van offertes, controle en vrijgave naar technisch aankoper Samenwerken met de Aankoop Manager bij het zoeken naar nieuwe leveranciers Profiel Kennis van technische installaties, kwaliteitsvereisten en werking van het ISO-

systeem is een sterk pluspunt Lezen van plannen, schema's en technische documenten Ordelijk en gestructureerd Kennis van Nederlands en Frans is belangrijk Passie voor leidinggeven Verantwoordelijkheid kunnen nemen en geven Aanbod Zeer aantrekkelijke verloning naargelang je profiel Aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, korting bij aankoop van producten, groeps-

en hospitalisatieverzekering Je komt terecht in een dynamisch en uitdagende omgeving Ambitieuze toekomstperspectieven Horizontale hiërarchie en een no-

nonsense cultuur Flexibele werkuren Wil je jou graag kandidaat stellen en in aanmerking komen voor deze uitdagende functie?

Aarzel niet en stuur meteen uw cv naar apply(at)lga.jobs met vermelding van referentie JU4034 of solliciteer online.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier