Service monteur (België)
Sensus
Zaventem, Belgium
5 dagen geleden

Description

Heb jij een achtergrond in en passie voor elektromechanica en wil je graag werken in een zelfstandige, mobiele technische functie?

Vind jij technische oplossingen zoeken voor onze klanten een uitdaging en zorg jij graag mee voor een optimale klanttevredenheid bij al jouw werkzaamheden?

Xylem’s missie is een wereld zonder water gerelateerde problemen. Wil jij ook deel uitmaken van onze missie op het gebied van water?

Let's solve water! Xylem is op zoek naar een :

Service Engineer regio Vlaanderen en Wallonië (fulltime)

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige, mobiele functie als servicemonteur voer je (preventief en correctief) onderhoud uit op pompstations / waterzuiveringen, los je storingen op en draag je er zorg voor dat deze installaties probleemloos functioneren.

Je zorgt hierbij voor een optimale klantentevredenheid door onder meer zorgvuldige en tijdige communicatie over de voortgang van het onderhoud en de werkzaamheden.

Je bent tevens verantwoordelijk voor de werkzaamheden die door derden, in opdracht van Xylem, op locatie worden uitgevoerd en je geeft training on the job aan derden.

Rapportage over klantbezoeken, uitgevoerde werkzaamheden en de gemaakte afspraken voer je vanzelfsprekend in het beheersysteem (XDM).

Je bent verantwoordelijk voor de inventarisatie en rapportage van restwerkzaamheden / meerwerken, je bewaakt de status hiervan en je onderneemt actie indien nodig (met de klant of collega’s).

Team Zaventem / After Sales & Service

Het volledige team in Zaventem bestaat uit ca. 35 betrokken medewerkers. Een team dat uitstekende resultaten heeft behaald en waar nog volop kansen zijn voor de toekomst! De afdeling After Sales & Service bestaat uit ca.

13 collega’s en is verantwoordelijk voor de service op locatie bij onze klanten, de after sales en ook voor de werkplaats in Zaventem.

Kijk ook eens op onze website www.werkenbijxylem.be voor meer informatie over Xylem als werkgever.

Wat bieden wij?

 • een zelfstandige en mobiele functie, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team;
 • ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
 • een gedegen introductieperiode;
 • binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt;
 • een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een smartphone en laptop, een bonusregeling, maaltijdcheques, een premievrije hospitalisatieverzekering voor het hele gezin en een premievrije groepsverzekering met aanvullend pensioen.
 • Wat heb jij te bieden?

 • je hebt min. een diploma op niveau A2 in de richting van elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis van en ervaring met pompen en riooltechniek is een pluspunt;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kan je goed behelpen in het Frans; Engels is een pluspunt
 • je bent in het bezit van rijbewijs B en je bent woonachtig in de regio Vlaams Brabant / Antwerpen;
 • je bent zelfstandig, servicegericht, klantgericht, oplossingsgericht en beschikt over een commerciële instelling.
 • Over Xylem

  De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is.

  Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar 35 medewerkers met plezier en trots werken in België en vele collega’s ver daar buiten.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Reageer met CV en jouw motivatie via onderstaande solliciteer’ button. Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure neem je contact op met Robin Kras, +31 78 654 85 22.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier