Werfleider
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor een of meerdere werven. Je volgt deze zowel technisch als financieel op. Je maakt planningen op, zorgt dat al het materiaal en materieel tijdig de werf bereikt en (bege-)leidt jouw teams naar succes.

Dit doe je door hen enthousiast te maken en te stimuleren in hun werk. Je controleert als werfleider of de uitgevoerde werken volgens plan zijn verlopen en uitgevoerd.

Op regelmatige basis leg je werfvergaderingen vast waar je actief aan deelneemt.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werfleider :

 • Je hebt een bachelor of master met afstudeerrichting elektromechanica
 • Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring als werfleider
 • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en / of Engels zijn een plus
 • Je kan goed overweg met de meest courante softwarepakketten
 • Je kan de leiding nemen over jouw teams
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als werfleider, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen.

  Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

  Men biedt jou, naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf.

  Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier