Mechanieker Dag - Chemie
MANPOWER
MERELBEKE
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als mechanieker kom je terecht in een tof jong team van mechanische en elektrische techniekers. Samen met je team zorg je ervoor dat stilstanden vermeden worden door preventief onderhoud.

Indien er toch een storing is ga je deze oplossen.

Bedrijfsprofiel :

Manpower Technics (Permanent Placement) is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de bouwsector en industrie.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een chemiebedrijf zijn we op zoek naar een mechanieker in dag.

Profiel

Je genoot technisch onderwijs.

Je hebt een correcte attitude.

Je vindt veiligheid belangrijk.

Jobgerelateerde competenties

 • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
 • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, .
 • of de onderhoudshistoriek
 • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
 • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
 • Aanbod

  Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

  Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen.

  Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (met 18 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier