handlanger ruwbouw pelt
Randstad
Overpelt, Limburg
1 dag geleden

job description

Je voert vooral ruwbouwwerken uit. Je takenpakket houdt in : - mortel maken- werf opruimen- stenen op maat makenJe werkt er voltijds van maandag t.

e.m. vrijdag. Je werkt van 7 : 00 (aanwezig op de werf) tot 15 : 40. Je maakt zelden overuren.

qualification

Je kan je plan trekken. Je ziet zelf werk en steekt de handen uit de mouwen. Je werkt in ploegen van + / - 3 à 15 personen.

Werk je graag buiten en heb je veel zin om aan het werk te gaan in de omgeving van Overpelt, Neerpelt, Hamont, Lommel, Balen, Mol, Bocholt.

 • Je bent bij voorkeur woonachtig in deze omgeving, omdat je thuis met het busje wordt opgehaald. Langdurige opdracht, optie vast.
 • Motivatie is heel belangrijk, ervaring is niet vereist. Je begint onderaan en krijgt veel kansen om door te groeien en je op te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier