Dossierbeheerder Gloednieuw Hoofdkantoor Konvert (m/v)
Konvert Office Roeselare
Kortrijk, BE
7 uur geleden

Profiel

Als dossierbeheerder ben jij die dynamische, administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk mee instaat voor de loonadministratie.

Tot jouw takenpakket behoort oa het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie van ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz, het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie : : C4's, C3.

2's, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz...

Aanbod

Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, .

 • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updatenDe wettelijke aangifte indienen. Loongegevens invoeren (premies, uitkeringen, maandelijkse salarissen, inhoudingen, .
 • Loonstrookjes controleren. Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie
 • Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land.

  Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan Your way of work' leven in onze organisatie.

  Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega's zorg jij er mee voor dat uitzendkrachten correct verloond worden, en hun administratie vlekkeloos door jou afgehandeld wordt, samen met jouw collega's.

  We kunnen jou een gloednieuw hoofdkantoor, met alle mogelijke moderne snufjes aanbieden om dagelijks in 'professioneel thuis' te komen.

  We investeren steeds blijvend in onze kantoren, hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. En dan hebben we het niet enkel over de gemakkelijke bureaustoel! Niet enkel krijg je bij Konvert een boeiende job, we bieden ook de mogelijkheid om te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien Get Konverted!

  Vereiste kwalificaties

  Bij voorkeur iemand op bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring. U hebt sterk ontwikkelde administratieve vaardigheden waarbij ervaring in personeelsadministratie een must is! Je werkt graag in een team en hebt goede telefonische skills om de collega's in de kantoren te woord te staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier