OPERATOR EXTRUSIE
Synergie
Avelgem, BE
12 dagen geleden

Voor onze klant regio Avelgem die gespecialiseerd is in tapijttegels, vinyltegels en vinyl op rol zijn we op zoek naar kandidaten die in een productiewereld aan de slag willen in 2 ploegen.

Je wordt ingezet in een productieomgeving en zal instaan om de extrusiemachines in te stellen volgens de gevraagde parameters.

Je zal op vastbepaalde tijdstippen testen en kwaliteitscontroles uitvoeren en nadien de machines bijregelen indien nodig.

Je werkt in 2 ploegen van maandag tem vrijdag van 5u-13u en 13u-21u.

Profiel :

Je kan bij voorkeur ervaring voorleggen in een job als operator. Je kan goed overweg met computers om de machines in te stellen, Je zoekt een vaste job en kan werken in een 2-

ploegensysteem. Fysiek zwaar werk schrikt je niet af. Je stelt je flexibel op. Ervaring met de heftruck is een pluspunt. Je werkt graag in een team, maar kan ook zelfstandig te werk gaan.

Kennis van Frans is zeker een pluspunt.

Aanbod :

 • Job met optie vast
 • 2 ploegen
 • Onmiddellijke opstart
 • Aanlokkelijk verloningspakket waaronder maaltijdcheques
 • Kantoor : 056 62 62 62

  Elke Spanoghe

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier