Assistent Storemanager (M/V/X)
Coolblue
Brussel, Brussels, BE
29 minuuten geleden
source : Monster

Jij geeft leiding aan een team en bent verantwoordelijk voor de gehele klantreis, van aankomst tot vertrek. Wij bieden je een vast loon en de kans om volop te groeien.

Ontwikkelmogelijkheden.Om elke dag een beetje beter te worden en te groeien. Leiding geven.Het coachen en beter maken van je eigen team.

Eindverantwoordelijk.Voor de resultaten van jouw team in de winkel. Doen Door coaching zorg je dat jouw medewerkers zich ontwikkelen en proactief zoeken naar verbeteringen.

Fulltime. Werken op een koopavond en in het weekend is voor jou geen probleem. Aanspreekpunt voor collega’s op de werkvloer bij problemen en complexe klantvragen.

Je moet (meer) gaan sporten, want er is altijd wel iemand jarig in de winkel die iets lekkers trakteert. Krijgen Geld. Nog meer geld : maaltijdcheques, ecocheques, telefoonvergoeding en reiskosten.

DKV hospitalisatieverzekering. 20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen obv fulltime. Doorgroeimogelijkheden. Korting op alle spullen die we verkopen.

Ongekend goede werksfeer. Met maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.

Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kan je gewoon een pintje drinken met de baas. Kunnen Minimaal Bachelor werk en -denkniveau.

Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende. In staat om collega’s te coachen en te enthousiasmeren. Multitasken en overzicht behouden wanneer het druk is.

Interesse in consumentenelektronica.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier