Sales trainees gezocht bij Ambius
Rentokil Initial plc
Landelijk
2 dagen geleden

De organisatie

Zoek jij een leuke uitdaging en de mogelijkheid om veel nieuwe dingen te leren in een dynamisch vakgebied? Doe mee aan ons SALES TRAINEESHIP en ontwikkel jezelf tot volwaardig Adviseur in werkplekbeleving!

We zijn op zoek naar meerdere trainees voor onze regio's : Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Arnhem, Limburg, Brabant en Rotterdam.

Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving.

Als onderdeel van Rentokil Initial plc, één van 's werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten de standaard binnen de facility wereld.

Ga voor meer informatie over ons bedrijf naar : of

Functie en verantwoordelijkheden

Wat houdt het Sales traineeship in

Je kunt elk moment van het jaar instromen. Je traineeship start in overleg. Vanaf dag één bieden wij je een volledig opleidingstraject aan.

Naast trainingen krijg je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om snel zelfstandig aan de slag te gaan. Daarbij ben je verzekerd van een goede persoonlijke begeleiding en coaching.

Als Sales Trainee binnen Ambius krijg je de kans om jezelf binnen een jaar als Sales Professional op de kaart te zetten.

In ons team is plaats voor meerdere gedreven doorzetters die met plezier meewerken aan de verdere groei van onze organisatie.

Wat ga je doen gedurende het traineeship Een typische dag is niet te omschrijven : elke dag is anders. Naast het opleidingstraject word je het aanspreekpunt voor een verscheidenheid aan bedrijven binnen je eigen rayon.

Gedurende het traineeship zal -mede afhankelijk van hoe snel jij je ontwikkelt- je steeds meer zelfstandig gaan werken en krijg je de vrijheid om proactief nieuwe klanten te werven.

Je leert slimme verkooptechnieken en je weet straks hoe je een Salesplan moet opstellen. Uiteindelijk bewaak en structureer je het offertetraject volledig zelf en sluit je zelfstandig overeenkomsten.

Wij vragen

Voor ons Traineeship zijn wij op zoek naar gedreven jonge talenten. Dus ben je net afgestudeerd of toe aan de volgende stap in je carrière en beschik je over de volgende kwalificaties / eigenschappen :

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau
 • Heb je een commerciële en flexibele instelling
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij bieden

 • Een uitdagende en veelzijdige baan bij het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van werkplekbeleving met onder andere;
 • Volop ruimte en (doorgroei) mogelijkheden voor jouw ontwikkeling;
 • Goede secundaire voorwaarden met onder meer een auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Een bonussysteem
 • 25 vakantiedagen
 • Een informele werksfeer met leuke kwartaalbijeenkomsten
 • Als je een idee hebt, staan we daar altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Geïnteresseerd?

  Ben jij op zoek naar een mooi leertraject met volop kansen en mogelijkheden binnen de Sales? Reageer dan snel via de link of stuur meteen jouw CV en motivatie naar

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier