als verpleegkundige aan de slag voor diverse projecten en met optimale begeleiding!
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
5 uur geleden

job description

Elke dag geef jij het beste van jezelf. Je geeft professionele zorg aan anderen en neemt hun zorgen op jou. Daarom willen we je de kans geven om de zorg omtrent je loopbaan aan ons uit te besteden.

Want op dit vlak zijn wij de professionals.Na een uitgebreid intakegesprek biedt Randstad Medical je de keuze uit een aantal projecten, afgestemd op jouw voorkeuren en talenten.

Zo kom je als verpleegkundige in diverse settings terecht en bouw je aan een boeiende loopbaan in de zorgsector. Je kan dus op verschillende plaatsen werken, spelen met diverse ervaringen maar toch continuïteit bewaren in je loopbaan.

Met bepaalde duur contracten van een tot meerdere maanden bieden we je de mogelijkheid om in diverse settings te werken en verder ervaring te verwerven.

Daarnaast word je persoonlijk gecoacht, begeleid en opgevolgd. Zo houden wij vinger aan de pols en kunnen we een individuele aanpak garanderen.

qualification

Ben je verpleegkundige, hou je van uitdaging, afwisseling, begeleiding en FUN?Dan kan werken met bepaalde duur contracten voor jou de ideale stap zijn in je carrière.

Je hebt een diploma als verpleegkundige en staat open om op verschillende plaatsen volgens bepaalde duur contracten van 3 maanden ingeschakeld te worden.

Je bent op zoek naar een langdurige tewerkstelling in regio Oost- of West-Vlaanderen. What's in it for you? Werkzekerheid, variatie, begeleiding en coaching, ervaring, eenvoudige administratie, opleiding, FUN,.

 • en zo veel meer! Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier