Engineer Electrical Machines
Xtra Technics
Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Graag geven we je een korte voorstelling van deze functie :

Jij bent de persoon die op termijn zal instaan voor het volledig proces van herstelling en herwikkeling van een elektrische machine.

Dit kunnen zowel generatoren als motoren zijn, en hoogspanning zowel als gelijkspanning. Uiteraard krijg je hier een mooie inloop-

periode op de werkvloer en zal je geleidelijk aan technisch-leidinggevende taken opnemen binnen Engineering en Operations.

Om een beetje info te geven voor welke klanten je zal werken, deze zijn gesitueerd in België, Frankrijk, Duitsland en zelfs Scandinavië!

Wat zullen je voornaamste bezigheden zijn?

Na een inloop-periode waarin je de verschillende onderwerpen leert beheersen, zullen dit je taken worden :

 • Je zal op basis van een schaderapport of interventie op site, ene prijs en levertermijn opstellen voor het herstellen van een elektrische machine.
 • Daarboven zal je de verschillende onderdelen bestellen die nodig zijn voor deze herstelling.
 • Krijg je hier nog niet genoeg van? Dan zal je de kans krijgen om specifieke werkinstructies op te stellen voor de herwikkelaars in het atelier.
 • Met technische vragen kunnen ze achteraf dan ook bij jou terecht.

 • Je zal de trotse bewaker zijn van de kwaliteit van het werk en meer bepaald de gespecialiseerde hoogspanningstesten op het isolatie-
 • systeem, en de testen op de proefstand.

 • Naast de individuele projecten werk je ook mee aan verbeter-projecten binnen de afdeling.
 • Nu en dan herbereken je elektrische machines (spanningen, stromen, fluxdichtheden, opwarmingen) in het kader van concept-wijzigingen.
 • Op termijn word je dé technische referentie-persoon voor elektrische machines. Ook troubleshooting interventies, op site, behoren occasioneel tot je takenpakket.
 • Spreekt dit je tot hiertoe allemaal? Lees dan zeker verder!

  Naar welke vaardigheden zijn we op zoek?

  Liefst een bachelor of master diploma in elektriciteit of elektro-mechanica. Mocht je deze niet bezitten maar ben je wel gelijkwaardig door ervaring dan kom je hiervoor ook zeker in aanmerking!

  Beschik je over een goed technisch en praktisch inzicht, in diverse domeinen (elektriciteit / mechanica)? Dan zijn we heel benieuwd om met je kennis te maken! Hou je ervan de handen uit de mouwen te steken in de wikkel-

  afdeling? Is voor jou het volgen en respecteren van de procedures en kwaliteitseisen vanzelfsprekend?

  We zien graag iemand die leergierig is en bereid is om zich theoretisch en praktisch te verdiepen in elektrische machines.

  Mocht je daarbovenop vaardig zijn in Autocad of tenminste bereid zijn om dit te leren, vinden we dit top! Wat betreft je communicatietechnieken is het belangrijk dat je zowel het Nederlands, Engels en voldoende Frans beheerst.

  Ook niet onbelangrijk is dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

  Kan je alle volgende competenties afvinken?

  Je collega's kennen je als iemand die heel sterk is in het organiseren van eigen werk. Ook als iemand die geen schrik heeft om meer verantwoordelijkheden op te nemen en die goed zelfstandig aan het werk kan.

  Herken je jezelf als iemand die niet snel tevreden is en (ook onder stress en chaos) heel gestructureerd aan het werk gaat en veel oog voor detail heeft?

  Dan ontvangen we graag van jou je CV en leren we je heel graag kennen! Hopelijk tot binnenkort!

  Secundair onderwijs

  Een super uitdagende job met een mooie inloopperiode en optie vast na een succesvolle interimperiode!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier