dakdekker regio putte
Randstad
Putte, Antwerpen
3 uur geleden

job description

Werk je graag buiten en op hoogte? Aarzel niet en lees dan zeker verder.Wij zijn namelijk op zoek naar een dakwerker die met verschillende materialen kan werken zoals roofing, pannen en leien.

In de ochtend vertrek je samen met je ploeg vanuit de regio Putte richting de werf. Hier ben je verantwoordelijk voor verschillende taken op het dak met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Aan het einde van de dag is het ook jouw taak om de werf netjes achter te laten.

qualification

 • Geen hoogtevrees / willen werken op hoogte- Ervaring in de bouw- VCA-attest of bereid om dit te behalen via Randstad- Oog voor veiligheid Je krijgt eerst een contract via Randstad en na een geslaagde proefperiode maak je kans op een vast contract.
 • Wij betalen volgens de barema's van de bouw en indien je nog geen VCA-attest hebt, kan je dit gratis via Randstad behalen.

  Je komt terecht in een leuk, familiaal bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier