Teamleader verpakking nacht (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Ardooie, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een groentefirma in Ardooie zoeken we een teamleader. Als teamleader sta je het aanspreekpunt voor zowel de operatoren, inpakkers, heftruckers als medewerkers.

Je zult hen coachen en begeleiden in het werk. Hierbij leg je de focus op een positieve motivatie en stimulatie. Hiernaast volg je bestellingen op.

Ook sta je in voor de kwaliteit van de goederen en de veiligheid van de medewerkers. Je staat in nauw contact met de manager verpakking en rapporteert alles aan hem / haar.

Ben je een verantwoordelijk iemand die mensen kan aansturen? Stuur dan zeker uw cv door naar roeselare.food konvert.be of neem telefonisch contact met ons via het nummer 051 / 24.56.29 Tot binnenkort!

Aanbod

De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren en de parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.
 • Gegevens over activiteiten en productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen. Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten Je krijgt een uitdagende functie als leidinggevende aangeboden Doorgroeimogelijkheden

  Vereiste kwalificaties

  Je bent leergierig, stressbestendig met voldoende technisch en logisch inzicht om de verschillende machines permanent op te volgen.

  Een stevige technische bagage is een groot pluspunt. Je bent een teamplayer en streeft naar goede communicatie Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

  Een basiskennis Engels is een pluspunt

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier