Projectingenieur
Willemen Groep
Antwerpen
6 dagen geleden

Binnen Willemen Groep is Cosimco gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven zoals productie- en logistieke gebouwen en kantoorgebouwen.

Utiliteitsbouw en collectieve huisvesting behoren eveneens tot de activiteiten. Naast de klassieke uitvoering van een architecturaal ontwerp dat van een opdrachtgever wordt ontvangen, hebben we een eigen design & buildteam dat een project van A (zoeken van een gepast stuk bouwgrond) tot Z (oplevering) kan uitwerken.

De klemtoon wordt gelegd op industriële complexen, waarbij naast de kwaliteit en de prijs, de snelheid waarmee het gebouw ter beschikking van de klant wordt gesteld evenzeer belangrijk is.

Bij Cosimco zetten wij onze projectingenieurs in om onze uitvoering ter ondersteunen. Niet alleen bij de voorbereiding van de projecten maar ook tijdens de realisatie ervan.

Het gaat hier telkens om unieke en uitdagende projecten die jou zeker de nodige afwisseling kunnen bieden.

Wij verzoeken versterking voor ons team dat actief is op het project van Pfizer in Puurs, een industrieel gebouw met verschillende bouwlagen, combinatie prefab beton / staal structuur.

Momenteel zit het project in de fase van montage, nadien wordt de structuur opgebouwd en op de werf geplaatst. De voorbereiding van de prefab zit in de helft.

Er wordt volledig in 3D gewerkt, modelleren gebeurt in Revit en de controle in Solibri.

Als projectingenieur ben jij een belangrijke spilfiguur binnen het projectteam en zorg jij voor volgende zaken :

 • Technische fiches opvragen, controleren en vergelijken met lastenboek, indienen van deze technische fiches. Onderhandelen met klant en studiebureau bij verschillen en varianten.
 • Je bent hier tussenpersoon tussen klant / studiebureau enerzijds en leverancier / onderaannemer anderzijds en maakt hiervoor de juiste voorstellen en keuzes voor Cosimco.

 • Wijzigingen en verrekeningen voorbereiden voor de projectleider, hiervoor is ondersteuning voorzien voor opmeting van hoeveelheden.
 • Communicatie met de klant dmv transmittals (bepaalde nummering van documenten)
 • Werkvoorbereiding op de werf : prefab structuur, riolering, gevelbekleding, schrijnwerk, Je maakt afspraken met de onderaannemers en vertaal deze naar de werfleiding.
 • Deelnemen aan de wekelijkse technical meeting met de klant.
 • Als werknemer van Cosimco mag je rekenen op een collegiale en dynamische omgeving. Onze opleidingen zijn zeer hands-on en praktijkgericht.

  Gedurende je opstart word je begeleid door een ervaren collega waarvan je de Cosimco-way-of-work onder de knie zal krijgen.

  Wij bieden jou voor deze functie een aantrekkelijk pakket : loon volgens jouw capaciteiten & ervaring, firmawagen, tankkaart, onkostenvergoeding, maaltijdcheques 8 EUR, hospitalisatie / groeps / invaliditeits-verzekering, mogelijkheid tot thuiswerk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier