Eneco Medewerker gezocht
Randstad
Moeskroen, Hainaut, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten : Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker voor Eni word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-

bad : je leer alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en samen met hen hun energieverbruik te analyseren.

Je bekijkt wat de prospect verbruikt en betaalt en vervolgens is het aan jou om een voorstel te doen en met je communicatieve en commerciële skills de particulier / het bedrijf te overtuigen klant te worden bij Eneco.

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een vlotte babbel - Je hebt een aangename telefoonstem - Je bent positief ingesteld -
 • Je zoekt een job optie vast of kan je ten minste voor 4 maanden engageren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier