Gespecialiseerd project ingenieur (Vast contract) - Regio Gent (m/v) (M/V)
Over Ago
Bottelare
13 dagen geleden
source : Over Ago

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar een Project Engineer actief in Vacuum Technology. Als Project Engineer sta je in voor onder meer de engineering, de operationele opvolging en service van diverse Vacuum Technology projecten.

Je maakt er als het ware een nieuwe installatie op maat van jouw klant. Je bent verantwoordelijk voor een divers takenpakket : -

 • Je bent het centrale aanspreekpunt tussen zowel klanten als interne stakeholders, hierin werk je met vol enthousiasme mee aan de engineering en operationele opvolging van nieuwbouw projecten;
 • Je coördineert de onderhoudswerken bij klanten; - Je helpt mee aan de re-engineering van bestaande toepassingen; - Onderhouden van klantenrelaties waarin je met hen "best practices" ontwikkelt;
 • Tenslotte volg je van alle bestellingen de administratieve flow op, door gebruik te maken van tooling e.d. en je houdt oog op de afgesproken leveringstermijn.
 • Vereisten

  Je bent in het bezit van een bachelor of masterdiploma in een technische richting, met voorkeur elektromechanica. Ervaring in Vacuum Technology is een voordeel maar geen vereiste.

  Met een boeiende stage ervaring kom je ook in aanmerking voor deze vacature, technische kennis is een must! Je bent zelfstandig en niet bang om initiatief te nemen.

  Daarnaast werk je georganiseerd en nauwkeurig en besteed je ook aandacht aan details. Je hebt enige ervaring met diverse tekenprogramma's, bij voorkeur Solidworks.

  Kennis van Inventor of Autocad is mooi meegenomen. Je bent communicatief vaardig en kan je producten goed aan de man brengen dankzij je technische kennis.

  Je kan je perfect uitdrukken in het Nederlands. Communiceren in het Frans en Engels schrikken jou niet af. Je bent leergierig en bent bereid jezelf bij te scholen door zelfstudie en specifieke opleidingen.

  Als laatste kan je vlot werken met een ERP systeem en beschik je over een goede kennis van het Office pakket (Word, PowerPoint, Excel,...).

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een goede kennis van het Frans
 • Je hebt een goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Onze klant biedt jou een veelzijdige job waarin je in het begin een opleiding krijgt met een goede ondersteuning. Achteraf is het de bedoeling dat je zelf projecten uitwerkt en deze ook opvolgt.

  Je zal een marktconforme verloning krijgen, aangevuld met extra legale voordelen. Je komt terecht in een organisatie met een open en informele bedrijfscultuur waarin ondernemerschap, autonomie en creativiteit gestimuleerd worden.

  Interesse? Stuur je cv naar gent.technics ago.jobs .

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier