Mechanieker / storingen / NACHT (outs.- zie Non negotiables)
Accent
Gent, BE
6 dagen geleden

Dit bedrijf werd in 2014 opgericht. Als bedrijf gaan ze op zoek naar technici die getraind zijn om mee te denken, de juiste vragen te stellen en pas tevreden zijn met het beste resultaat.

De collega's zijn hun belangrijkste kapitaal. Samen met hen gaan ze op zoek naar hun kwaliteiten en interesses binnen de technische wereld.

Ze matchen onze werknemers met uitdagende projecten want het zijn onze specialisten die wij vertrouwen geven. Op basis van hun medewerkers hun passie en interesses gaan ze prospecteren.

Dit bedrijf investeert in de mensen want zij zijn de motor van onze onderneming. Na hard werk volgt er ook ontspanning en beloning.

Een leuke teambuilding, sterke voorwaarden en die familiale bedrijfssfeer zorgen ervoor dat werken bij ons plezant blijft (BBQ, teambuilding, ...).

Functiebeschrijving

zoeken een Elektro Mecanicien storingstechniekerSamen met een collega sta je in voor de goede technische werking en vooruitgang van het moderne machinepark in de productie- en / of inpakafdeling.

Je werkt graag in team en rapporteert aan de ploegleider techniek.Uit te voeren taken : Het preventieve en curatieve onderhoud van onze machines.

Snel en accuraat een technisch probleem (elektrisch, mechanisch, hydraulisch en pneumatisch) herkennen en specifieke technische vraagstukken duurzaam oplossen.

We betrekken jou bij de verdere uitbouw van het machinepark en doen een beroep op jouw kennis en ervaring bij installaties en verbeterprojecten.

Een voedingsomgeving vereist uiteraard een strikte naleving van specifieke voorschriften.

Functie-eisen

Profiel : Een technische opleiding (Elektriciteit of Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring)Een sterke kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatiek (bij voorkeur in een productieomgeving)Oplossingsgerichtheid en stressbestendigheidAnalytisch inzichtEen goede kennis van het Nederlands.

DNA : ambitie, authenticiteit, betrokkenheid, gedrevenheid en een mensgerichte aanpak

Arbeidsvoorwaarden

Bedrijfswagen (Nieuwe Citroën Berlingo)Tankkaart OF KM vergoedingMaaltijdcheques 8 €Kwalitatief werkmateriaal (Würth)Werkkledij

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier