Technieker regio Brussel - Zaventem - Londerzeel
Colruyt Group
Brussels, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Ben je een veelzijdige technieker die van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken en woon je in regio Brussel / Zaventem / Londerzeel?

Dan ben jij misschien de geknipte persoon voor de technische reparaties en onderhoudswerken in onze winkelfilialen in jouw regio.

Als regiotechnieker ben je verantwoordelijk voor de technische reparaties en onderhoudswerken in onze winkelfilialen en beenhouwerijen in de buurt van Brussel / Zaventem / Londerzeel .

Dit technische werk is zeer divers : algemene elektriciteit, rollend materieel (zoals kuismachines & manipulatietoestellen), sanitair, deuren en sectionaalpoorten.

Het onderhouden en herstellen van installaties in de beenhouwerijen vormen een belangrijk deel van je takenpakket. Het gaat dan bijvoorbeeld om gehaktmolens, vulbussen, maar ook broodsnijmachines, ovens en weegschalen.

Het komt allemaal aan bod! Het is met andere woorden een gevarieerde job, waarbij je vaak in contact komt met winkelmedewerkers en geranten.

Een bestelwagen met alle nodige materiaal staat steeds ter beschikking. Jij zorgt voor de finishing touch, de reparaties en het onderhoud in de winkels.

En duikt er een probleem op dat je niet zelf kan oplossen? Dan kan je altijd rekenen op de hulp van je collega’s. Het voornaamste is dat jij de touwtjes in handen houdt en alle (technische) kopzorgen wegneemt bij de gerant en winkelmedewerkers.

Je maakt deel uit van het team Algemeen Onderhoud’ van de interne technische dienst van Colruyt Group. Dat team telt 40 medewerkers die elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio.

In jouw geval is dat de grote regio Brussel / Zaventem / Londerzeel.

 • Ervaring en opleiding - Je hebt minimum een A2-diploma elektromechanica / elektriciteit (of gelijkwaardig door ervaring).
 • Communicatie - Je bent een vlot, sociaal persoon die goed kan samenwerken met winkelgeranten en collega’s. Je kan een technisch probleem ook helder en duidelijk uitleggen aan de winkelverantwoordelijke.
 • Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans.

 • Structuur en planning - Je werkt gestructureerd en bent in staat een eigen planning te maken en te respecteren.
 • Doelgerichtheid - Je bent een doener, een gedreven technicus die zelfstandig kan werken maar ook in team. Je hebt oog voor detail, werkt zorgvuldig en beschikt over het nodige zelfvertrouwen.
 • Problemen oplossen - Je bent een echte expert : je hebt inzicht in techniek, je bent een handige harry en je vindt snel oplossingen.
 • Flexibiliteit - Je bent flexibel qua werkuren (wachtdienst inbegrepen) en bent bereid om in te springen voor collega’s.
 • Woonplaats - Je woont in regio Brussel - Zaventem - Londerzeel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier