IT Manager (ERP)
Experis
Genk, Limburg, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Functie

Hij / zij rapporteert aan de CEO en maakt deel uit van het MT.

Hij / zij werkt intern nauw samen met de CEO en de afdelingsverantwoordelijken : Accountancy Manager, Marketing Manager, E-commerce Manager, HRM Manager / DPO, Warehouse & Logistics Manager, Puchasing Manager, Facilities Manager en tenslotte de Regiomanagers en de winkelverantwoordelijken.

Contacten : Externe contacten met ICT leveranciers, het betreft het onderhandelen van alle mogelijke aspecten en contractuele verbintenissen die aansluiten bij de ICT vereisten.

Er moet gezorgd worden voor een optimaal werkende ICT bij onze klant en de branches (bricks & mortar en online). E.e.a; houdt in :

Het zorgen voor een optimale werking van alle softwarepakketten en hun onderlinge interactie. :

Er zijn bij onze klant verschillende software(pakketten) die onderlings verbonden zijn en interageren : ERP pakket (Lisa), boekhoudpakket (Lisa), WMS (Locus), CRM pakket, financiële software (o.

a. Isabel) kassasoftware (branches), webshop (Magento / Guapa), .... Een optimale werking van alle pakketten en hun onderlinge interactie is van cruciaal belang voor een goede werking van de organisatie.

Het monitoren van de correcte werking van de software; hiermee gepaard gaand het beheren van alle SLA's en contacten met toeleveranciers.

Het up-to-date blijven van alle technologische ontwikkelingen en suggesties doen naar het management om op basis van budgetten en ROI prognoses en analyses tot continuë vernieuwing van alle software.

Het voorzien van een state of the art kantoorsoftware omgeving (mailsysteem, tekstverwerking, rekenbladsoftware, etc ).

Het beheren van alle hardware en het netwerk :

Zorgen voor een optimale werking van het netwerk (UTP en via glasvezel) op kantoor, en het magazijn en tussen de branches en kantoor en binnen de branches.

Zorgen voor het bijhouden van de inventaris van alle hardware, en zorgen voor tijdige vernieuwing (computers, kassa's, printers, scanners, betaalterminals, ).

Beheren van alle communicatietechnologie op kantoor, in centraal magazijn en in de branches (telefonie, mobiele telefonie, ).

Contact

Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Jens De Beule via e-mail () of telefonisch (+32 3 221 17 08).

Profiel

 • De noodzakelijke algemene financiële kennis, goed cijfermatig inzicht, wat verband houdt met het maken van budgetten..
 • Doorgedreven kennis van kantoorsoftware Windows Office, in het bijzonder Excel, Word, Outlook.
 • Doorgedreven kennis van bedrijfseigen hard -en software : CRM, Lisa, WMS, printers, scanners
 • Zeer goede communicatieve - en onderhandelingsvaardigheden.
 • Goede leiderschapscapaciteiten, sterke maturiteit en stressbestendigheid.
 • Een sterke creatieve geest, met een goed analytisch vermogen.
 • Goed planmatig, consistent en strak ordelijk kunnen werken
 • Rijbewijs B
 • Talenkennis Nl - Fr - Eng.
 • Aanbod

  Een competitieve verloning met extralegale voordelen. Een dynamische werkomgeving in een snel groeiend bedrijf in een internationale context.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier