HSE Assistant
TF&D bv.
Desselgem, W Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

De functie Je vertaalt samen met de HSE Manager de algemene strategie naar een concreet beleid om zo bij te dragen aan de concrete doelstellingen en het creëren van een doorleefde veiligheidscultuur op de site in Desselgem en Feluy.

Je neemt deel aan het uitvoeren van de benodigde risicoanalyses en zorgt voor een correcte en tijdige administratieve opvolging.

Je stelt periodieke veiligheid - en milieurapporteringen op, doet veiligheid - en milieurondegangen en je neemt actief deel aan veiligheid -

en milieuvergaderingen van de verschillende afdelingen. Je ziet toe op de organisatie van veiligheidsopleidingen waarbij het geven van toolboxen tot uw taken behoort.

Je staat in voor de opvolging van verbeteracties en ondersteunt actief de leidinggevenden bij het onderzoeken van arbeidsongevallen en incidenten.

Je assisteert bij de indienststelling van machines. Daarnaast ben je ook betrokken in de analyse en optimalisatie van het afvalbeheer.

Je staat in voor de noodzakelijke veiligheid- en milieucommunicatie op de sites. Je werkt wekelijks ongeveer 4 dagen vanuit Desselgem en 1 dag in Feluy, om een goede relatie op te bouwen met de medewerkers van beide sites.

Je rapporteert aan de overkoepelende HSE Manager. Het profiel Je behaalde een hoger diploma, hebt een passie voor veiligheid in een industriële context en wilt hierin doorgroeien.

Een eerste ervaring inzake veiligheid is een groot pluspunt. Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je bent sterk communicatief, je luistert actief naar de input van medewerkers en hebt overtuigingskracht.

Je bent analytisch sterk en durft initiatieven te nemen. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Onze klant Deze bedrijvengroep uit de bouwsector stelt 4000 personen tewerk in 18 productievestigingen in Europa, de VS en Azië.

Als werkgever onderscheidt het bedrijf zich als een gedreven, innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes.

Investeringen en innovatie kenmerken de interne bedrijfscultuur. Aanbod Het bedrijf wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

Wij bieden in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier