Busbegeleider (opstap in Schepdaal)
11.11.11
Schepdaal, BE
3 dagen geleden

Ben je een rustig persoon en begeleid je graag mensen veilig op en af de bus?

Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! : )

Onze gasten kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Onze gasten (allen volwassenen met een mentale beperking) worden 's morgens thuis opgehaald en naar ons dagcentra te Schepdaal gebracht.

Na de activiteiten op onze campus worden ze terug naar huis gebracht. Onze chauffeur zoekt nog een paar extra handen die onze gasten helpen bij op- en afstappen van de bus.

Het gaat hier over praktische hulp zoals deuren openhouden, een hand geven bij het op- en afstappen, gordels vastmaken, helpen van rolstoelen op de bus en dit allemaal onder begeleiding van de chauffeur die al jarenlang onze gasten vervoert en je dus alle nodig uitleg kan verschaffen!

OPSTAP IN SCHEPDAAL (Scheestraat 83, 1703 Schepdaal).

s Morgens : vertrek om 7u15 , terug om 9u15.

s Namiddags : vertrek om 15u30, terug tussen 17u30 en 18u.

We zoeken elke dag van de week begeleiding voor zowel 's morgens als 's namiddags. Liefst begeleid je meerdere ritten per week.

Kan je toch maar 1 rit, aarzel ook dan niet om even te bellen of mailen voor meer informatie en een kennismakingsgesprek!

Deze busritten worden georganiseerd van september tot juni, met uitzondering van de kerstperiode (dan is onze dagcampus gesloten).

Je hebt geen diploma voor begeleider of verzorgende nodig, we zoeken wel iemand die voeling heeft met onze doelgroep en vooral zin heeft om onze gasten op een respectvolle, rustige en liefdevolle manier te helpen tijdens hun vervoer!

Dankbaarheid en een gezellige babbel onderweg verzekerd! : )

De Poel vzw

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier