Operations Manager
Accent
Brecht, BE
17 uur geleden

Onze klant is gespecialiseerd inklimaatbeheersing. Met een deskundig team adviseren zij hun klantenen bieden technische ondersteuning aan gecertificeerdeinstallateurs.

Samen zorgen zij voor een comfortabel binnenklimaatvooriedereen.

Functiebeschrijving

AlsOperations Manager ben je verantwoordelijk voor de operationelewerking en interne co rdinatie van het bedrijf. Hierbij stuur jeeen team aan in productie planning en de plaatsing aan.

Door jouwcoachende aanpak til je je mensen tot een hoger niveau. Je houdthet overzicht over de technische en administratieve werkzaamhedenen stuurt bij waar nodig.

Het schrikt jou niet af om bij tespringen waar nodig. Het gaat om een groeiend bedrijf waar hands-onzijn de boodschap is.

Als sterke communicator ben je instaat omonderhandelingen met klanten enleveranciers.

Functie-eisen

Wilje een uitdagende rol in een cruciale schakelpositie tussenverschillende afdelingen? Kijk je uit naar een functie met veelverantwoordelijkheid?

Dan ben jij misschien de volgende OperationsManager van onze klant. Als Operations Manager beschik je overleidinggevende capaciteiten.

Je kan snel schakelen en flexibelomspringen met veranderingen dankzij jouw probleemoplossend denkenweet je steeds een oplossing te vinden.

Je stuurt teams aan vanuiteen actief coachende rol met focus op samenwerking enresultaatgerichtheid. Je bent stressbestendig en communicatiefsterk.

Arbeidsvoorwaarden

AlsOperations Manager kom je te werken in een tof team in een bedrijfdat volop aan het groeien is. Buiten een aantrekkelijk loon biedenzij nog extra legale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier