Schrijnwerker interieur (m/v)
Konvert Construct Ieper
Wulpen, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een binnenschrijnwerker voor op verplaatsing. Je staat in voor het leggen van parket, laminaat en vinyel alsook het zetten van deuren, zetten van omkastingen in MDF, plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... .

Aanbod

Beveiligingsadvies geven aan klanten. Brandkasten plaatsen. Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ).

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ).

Een bestaand afsluitingssysteem motoriseren en automatiseren. Een deur- of luikblindering plaatsen. Een gestuurd proces installeren en een afstandsbediening herprogrammeren.

Glas snijden en bewerken. Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ). Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk. Sleutels en sloten bewerken. Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf Wij bieden een voltijdse functie in een stabiele onderneming met familiaal karakter.

Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract. Verloning in PC 124 naargelang ervaring. Opstart van zodra beschikbaar.

Vereiste kwalificaties

Voor deze functie zoeken wij een ervaren kandidaat in het schrijnwerk die reeds ervaring heeft in interieur. Je streeft naar perfectie en levert kwaliteitsvol werk af.

Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent communicatief sterk. Je hebt oog voor detail en beschikt over ruimtelijk inzicht.

Je kan gestructureerd werken, dit zowel individueel als in team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier