Team Manager IT Retail Partners Colruyt Group
Colruyt Group
Mechelen, Antwerpen, BE
15 uur geleden
source : Jobat

Een vlot werkende IT-omgeving is cruciaal voor Colruyt Group en wordt opgenomen in onze IT-afdeling. Jij leidt het team dat zich wijdt aan alle IT in de directe werkomgeving.

Een boeiende job met een duidelijk resultaat!

Je wordt team manager van een 20-tal interne en externe werknemers. Je team realiseert projecten binnen, voor én samen met de verschillende merken en domeinen van Colruyt Group.

Als leidinggevende zorg je ook voor de organisatie en werking van je team . Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van je medewerkers en stimuleert hun groei, op technisch en inhoudelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak.

Je zorgt voor een optimale samenstelling van het team en evalueert je medewerkers. Je bewaakt de resultaten van je team en zorgt dat die bijdragen aan de doelstellingen van Colruyt Group.

Daarnaast bouw je een duurzame relatie op met je interne partners. Zo kan je je medewerkers beter begeleiden in hun aanpak en hou je ook de vinger aan de pols over de IT-noden en -opportuniteiten die binnen Colruyt Group leven.

Je slaat de handen ook in elkaar met je afdelingschef en de andere team manager voor operationele en strategische projecten die jullie afdeling verder doen ontwikkelen.

 • Ervaring - Je hebt al enkele jaren ervaring als leidinggevende. Je oriënteert je sterk naar people management, hebt hierin een of meer trainingen gevolgd en ze op de werkvloer toegepast.
 • Affiniteit met de wereld van IT is zeker een meerwaarde.

 • People manager Je streeft naar een hecht, vlot draaiend team en weet hoe je dat doel bereikt. Je stelt mensen gerust met een duidelijk plan van aanpak en schept zo een stabiel, begeleidend kader.
 • Je creëert ook een vertrouwensband met je team. Je hebt een sterk empathisch vermogen, en hanteert een open communicatie naar je team.

 • Klantgerichtheid Je hebt sterke, diplomatische communicatieskills. Je kan klanten overtuigen van een alternatieve oplossing.
 • Netwerken Je bouwt een sterk partnernetwerk uit en creëert een goede samenwerking met je klanten.
 • Talenkennis Je spreekt goed Nederlands en Engels, zodat je zeker in een IT-omgeving- met al je medewerkers, partners en stakeholders vlot kan communiceren.
 • Kennis van het Frans is een pluspunt, maar geen must.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier