Commercieel Advisor
Zakenkantoor Vos-Dejaegher
Kortenberg, België, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Als extra medewerker in een enthousiast team van 3 personen ziet jouwtakenpakket er als volgt uit : Na een grondige opleiding, geef je jouw klantenadvies over beleggingen en / of kredieten.

Je legt proactief contact metpotentiële beleggingsklanten Je detecteert behoeften en opportuniteiten enstelt concrete oplossingen voor Je verzorgt punctueel de kredietaanvragen envolgt deze in de diverse stadia op Gedurende een beperkt aantal uren per week,sta je in voor het onthaal van onze klanten Je zorgt voor een correcteadministratieve afhandeling van de diverse dossiers in jouw portefeuille Wat word er verwacht van onze nieuwe Commercieel Medewerker?

Je bent in het bezit van een bachelor diploma (bij voorkeur : bank- enbeurswezen). Het bezit van de nodige certificaten (bankbemiddeling,kredietbemiddeling, verzekeringsbemiddeling ) wordt zeker als een plusbeschouwd.

Een succesvolle ervaring van minimum 2-5 jaar in een commerciëlefunctie in de banksector is een must. Je bent Nederlandstalig maar kananderstalige cliënten te woord staan in het Frans of Engels, zowel telefonischals aan het onthaal of tijdens adviesgesprekken.

Je bent commercieelingesteld, je neemt initiatief en je kunt even vlot zelfstandig als inteamverband werken. Absolute discretie is een must.

Je bent zeer communicatiefen dynamisch en je beschikt over een sterk overtuigingsvermogen. Je ambieerteen samenwerking op lange termijn met een gemotiveerd team binnen eenzelfstandige kantooromgeving.

Wat mag je van Argenta verwachten? : voltijds vast contract van onbepaalde duur een zeer autonome functie met veelruimte voor initiatief en het opzetten van acties Je werkt met een volledig entransparant productengamma, volledig afgestemd op onze doelgroep.

Professionele en stabiele werkomgeving met een uitgesproken klantvriendelijkemanier van relatiebankieren. de kans om je kennis te verruimen door het volgenvan opleidingen.

een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra-legalevoordelen (oa. extra-legale vakantiedagen, groeps- enhospitalisatieverzekering, ) werken op een locatie, die vlot bereikbaar is metde wagen en het openbaar vervoer Bedrijfsomschrijving : : Argenta is een bank-

verzekeraar die sinds 1956 gezinnen ondersteunt metpersoonlijk advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparenen betalen.

Een langetermijnvisie, klantgerichte aanpak, eerlijk advies entransparante producten zijn de sleutelwoorden. Hiermee slaagt Argenta erin omhet vertrouwen van klanten te winnen en te behouden en zo duurzaam te groeien.

De zelfstandige kantoren vormen daarbij de drijvende kracht. Het Argenta-kantoor van Kortenberg is al jaren een gevestigde waarde en werd in 2015overgenomen door de huidige kantoorhouder Eveline Dejaegher.

Sindsdien kendehet kantoor een forse groei van meer dan 20%.De klanten kunnen rekenen ophoogopgeleide en klantvriendelijke specialisten die hun kennis up-

to-datehouden en groeien in verantwoordelijkheid. Elke dag opnieuw gaan weenthousiast voor 100% tevreden klanten. Om deze groei verder te kunnenbestendigen, is het kantoor nu op zoek naar een relatiebeheerder binnen depijler Beleggingen en / of Kredieten.

Wil jij starten bij Argenta als onze nieuwe Commercieel Medewerker? : Stuur dan een gemotiveerde mail met gedetailleerd curriculum vitae via deonderstaande solliciteerknop! Een ernstige en discrete behandeling van iederekandidatuur is gewaarborgd.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier