DOUANEDECLARANT
AGO Jobs & HR
Beveren-Waas, Oost-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als bediende douanedeclarant maak je de douanedocumenten op.Taakomschrijving : Export : Opmaken van uitklaringen.Regelen van voortransport.

Laten verifiëren van de uitklaring door de douaneverificateur.Import : Regelen van de invoerdocumenten en eventueel bijhorende kosten.

Opmaken van de inklaringen, transitdocumenten en bijhorende certificaten.Laten verifiëren van de inklaring door de douaneverificateur.

Facturatie : Controleren van inkomende facturen indien onduidelijkheid voor de boekhouding.Opmaken van de facturen.

Opmaken van de facturen.Technische expertise : Opleiding / ervaring : Notie douaneCompetenties : Kerncompetenties : Integriteit, Innovatie, IntensiteitTechnische competenties : Talen : Nederlands , Frans en EngelsPC : Word, Excel, Intris (NCTS, PLDA)Functiespecifieke competenties : Problemen oplossen, samenwerken, plannen en organiseren, kwaliteitsgericht, kostenbewust en klantgericht handelen.

Verantwoordelijkheden : Correct opmaken van douanedocumenten in TRIS Customs volgens de geldende douanewetgeving en klantenprocedures.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier