Business Process Analyst
VPK Packaging Group
 Oudegem
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Binnen deze strategie en om diverse bedrijfsprocessen verder te ontwikkelen en te verbeteren, gaat VPK Packaging op zoek naar een Business Process Analyst.

Deze medewerk(st)er zal een essentiële rol spelen om diverse processen - die gesteund worden op IT-oplossingen - te verbeteren.

Hij / zij zal dan ook de rol als bruggenbouwer opnemen tussen de wensen tot verbeteringen aan business kant en de vertaling ervan in IT-processen conform de gebruikte standaard IT-tools (SAP, OMP,...).

Hij / zij zal de verschillende afdelingen binnen Corrugated Board Belgium (CBBE) ondersteunen door het implementeren van Process Verbeteringstrajecten door de verschillende bestaande ERP-pakketten en Operationele Software modules te verbeteren.

 • Binnen de bestaande business processen worden de verschillende stappen onderzocht, verbeterd ter optimalisatie, gebord binnen de betrokken dienst en er wordt gezorgd voor efficiëntie-verhoging.
 • Zij / hij analyseert de verschillende processen in samenwerking met het betrokken lid van het Management Team, treedt op als sparring partner ter zake.
 • Samen worden workshops, analyses en plan van aanpak opgesteld.

 • Hij / zij staat mee in voor het uitschrijven van de Business Blue Prints binnen grotere projecten en / of schrijft de verschillende Change Requests samen uit met de vertegenwoordiger van de betrokken afdeling.
 • Zij / hij werkt een opleidingsplan uit, doet de nodige aanpassingen aan de werkinstructies & beheersregels en bewaakt de concrete implementatie van de Change Requests.
 • Dit zal gebeuren door gebruik te maken van monitoringsrapporten en ter plekke verificaties binnen de betrokken dienst.

 • Hij / zij zal samenwerken met de IT-diensten waarbij zij / hij de gatekeeper zal zijn van de correcte vertaling van de business requirements naar de IT-specificaties.
 • Hij zal tevens waken over de correcte timing van de veranderingen en de prioriteiten waar en wanneer nodig.

 • Zij / hij rapporteert aan en werkt samen met de Business Process Manager. Samen met de Business Process Manager staan ze in voor de processverbeteringen binnen CBBE en staan mee in voor het delen van de best practices binnen VPK Groep.
 • Hij / zij zal de Business Process Manager ondersteunen in diverse analyse-taken, workshops en uitschrijven van de

 • projectdocumentatie.
 • Functie-eisen

  Je hebt een masterdiploma in een economische richting gecombineerd met een eerste werkervaring

  Vrienden en familie omschrijven je als een analytische geest. Je denkt in processen en hebt bovendien geen drempelvrees om constructief te challengen

  Je bent heel vlot in MS Office en SAP

  Je spreekt perfect Nederlands en kan je goed uit de slag trekken in het Frans en Engels.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier