Verpleegkundige GGZ - Algemene psychiatrische hulpverlening
ALEXIANEN ZORGGROEP
TIENEN
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Wil jij Samen met de patiënt op zoektocht gaan, naar wat zijn leefwereld kan verbeteren? Je steentje bijdragen dat hij hoopvol naar de toekomst kijkt en terug plezier en zingeving ervaart? Ja? Lees zéker verder!

Wie zijn wij?

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg. Deze bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Park Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en Campus Mechelsestraat te Leuven.

Bij ons kom je in een professioneel en geëngageerd multidisciplinaire team terecht, met kansen op persoonlijke ontwikkeling.

Je bouwt mee aan de kernopdracht van de organisatie, gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze zorgvragers.

Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving.

jobinhoud

Wij zijn op zoek naar een (psychiatrische) verpleegkundige die, op de afdeling Algemene psychiatrie , instaat voor het individueel begeleiden van patiënten met een psychische kwetsbaarheid.

Deze afdeling focust zich op het therapeutisch behandelaanbod voor angst- en stemmingsstoornissen en dubbeldiagnose (middelenmisbruik en samenhangende problemen, met exclusie van primaire psychose) en hersteltraject.

Er wordt gewerkt volgens de herstelvisie. De teamleden spelen in op de krachten en de ervaringsdeskundigheid van de patiënt.

Je werkt hierbij nauw samen in een multidisciplinair team, met andere zorgverleners, evenals met de externe regionale partners.

Profiel

 • Je beschikt over een bachelor- of graduaatsdiploma (psychiatrisch) verpleegkunde;
 • je kan vriendelijk en positief omgaan met de diversiteit van de doelgroep / populatie;
 • je bent stressbestendig en kan adequaat reageren in acute situaties;
 • je werkt graag samen in een multidisciplinair team;
 • je neemt graag verantwoordelijkheid, bent flexibel en kan zelfstandig werken;
 • je bent communicatief en staat open voor feedback;
 • je bent bereid tot permanente vorming;
 • je bent kwaliteitsgericht en hebt een dynamische ingesteldheid, je bent bereid mee vorm te geven aan de veranderingsprocessen binnen de afdeling;
 • je werkt in een organisatie met een christelijke levensvisie.
 • Aanbod

  Modaliteiten rond het contract worden het liefst persoonlijk besproken tijdens het interview. Wij luisteren graag naar jouw mogelijkheden en verwachtingen.

  Wij bieden een degelijk personeelsstatuut volgens de geldende ziekenhuisbarema’s, met meerdere extralegale voordelen, zoals tussenkomst woon-werk verkeer, kinderopvang, eigen bedrijfsrestaurant en maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling, inspraak in jouw uurrooster, e.a.

  Aandacht voor jouw gezondheid en werkplezier vinden we belangrijk. Wij investeren graag in onze medewerkers en zetten in op teamontwikkeling, alsook op persoonlijke ontwikkelingen, via persoonlijke coaching, het kunnen volgen van trainingen met betrekking tot je aandachtsgebied(en) en kansen tot het doorgroeien in een andere functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier