Commercieel bediende Bouwkunde
Whoohoo
Gent, Belgium
22 uur geleden

Over de functie

Maak het verschil in gebouwen en bruggen.

Als commercieel bediende bouwkunde heb je een gevarieerde functie, gaande van offertes opmaken tot oplevering.

Nadat je de dag start met een goede kop koffie, krijg je een project van een stabiliteitsingenieur toegewezen. Jij berekent de oplossingen voor de betonconstructies (zowel voor gebouwen als burgerlijke bouwkunde) en stelt een offerte op.

Van zodra je groen licht krijgt van de klant, stel je een productieplan op. Je staat op deze manier nauw in contact met de leverancier, stabiliteitsingenieur en de eindklant.

Sporadisch pas je ook de dimensionering aan in de tekening. Eenmaal middagpauze eet je samen met je collega’s. Vervolgens help je de klant verder met technische vragen bij de uitvoering van de betonconstructies.

Geen nood, je kan altijd rekenen op ondersteuning van je collega’. Daarenboven krijg je ook een peter / meter toegewezen om jou de eerste maanden op te leiden.

Momenteel heeft iedere werknemer een home-office gekregen om zo gemakkelijk van thuis uit te kunnen werken.

Functie eisen

Jouw klantgerichtheid en technisch ruimtelijk inzicht in bekistings- en bewapeningsplannen is essentieel om projecten goed op te leveren.

Je werkt graag zelfstandig, maar ook in team.

Daarnaast beschik je als technisch commercieel bediende over :

 • bachelor bouwkunde / houttechnologie / toegepaste architectuur
 • ervaring in een studiebureau is een plus
 • basiskennis sterkteberekeningen
 • goede kennis van Autocad
 • Over het bedrijf

  Onze klant heeft een gevestigde waarde in België i.v.m. kwalitatieve oplossingen voor betonconstructies. Je werkt in een internationale groeiende organisatie met flexibele werktijden.

  Ze willen graag hun team versterken met een extra commercieel bediende bouwkunde.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier