Magazijnier / Orderpicker metaal (dagdienst)
Actief Interim Westmalle
Hoogstraten, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Doe je graag afwisselend werk als magazijnier en is werken in dagdienst ideaal voor jou? Werk je graag in een ruwe metaalomgeving en geniet een gemoedelijke Kempische werkgever jouw voorkeur?

Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Wij zijn een KMO die actief zijn in het bouwen van industriegebouwen. Om onze 'Bob de Bouwers' op de werf te voorzien van de juiste werkmaterialen, hebben wij jou nodig!

Wat zal je doen?

 • Op basis van een lijst neem jij de juiste moeren en bouten per werf klaar. Uiteraard werk je heel nauwkeurig zodat jouw collega's op de werf niet in de problemen komen.
 • Wanneer de onderdelen aankomen, plaats jij deze in de juiste schabben.
 • Je reageert op de inkomende mails.
 • Omdat het magazijn nog niet 100% op punt staat, werk jij mee aan een duidelijke structuur en werkwijze in het magazijn.
 • Af en toe verplaats jij iets met de heftruck. Heb je hier nog geen ervaring mee dan leert jouw collega jou dit graag aan.
 • Onderdelen uit het 2de magazijn verplaats je met een bestelwagen.
 • Je helpt onze klanten die bouwmaterialen komen afhalen verder
 • Jij werkt in dagdienst en hebt één toffe collega die jou graag wegwijs zal maken in het magazijn.

  Je hebt een eerste ervaring opgedaan als magazijnier en je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B zodat je met onze bestelwagen kan rijden.

  Je hebt kennis van bouwmaterialen (bijvoorbeeld bevestigingsmaterialen, golfplaten,...) om onze klanten vlot te kunnen helpen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier