Rental Advisor - optie vast!
Tempo-Team Leuven
Heverlee, Flemish-Brabant, BE
11 dagen geleden
source : Monster

De Rental afdeling van ons bedrijf beschikt over een grote vloot moderne toestellen en verhuurt deze aan haar klanten. De firma zet hiervoor een sterk en efficiënt team in dat iedere dag druk in de weer is om het juiste toestel aan de juiste prijs en op een zo kort mogelijke termijn bij klanten te krijgen.

Als Rental Advisor maak je deel uit van een dynamische, 6-koppige ploeg en ben je medeverantwoordelijk voor de goede werking, het succes en de groei van de verhuurafdeling.

Je werkt in het hoofdkantoor in Haasrode en rapporteert aan de Rental Manager. Je takenpakket : - Je werkt in een B2B omgeving met een sterke technische invalshoek.

 • Je wordt een échte specialist in het aanbieden van huuroplossingen op maat. - In een handomdraai weet je de specifieke behoeften van onze klanten te analyseren.
 • Ook voor onze verkopers ben je hét aanspreekpunt in zaken verhuur. - Je ondersteunt commerciële acties en gaat mee op zoek naar nieuwe klanten.
 • Je levert de nodige informatie over onze toestellen en werkt een aantrekkelijk voorstel uit. - Je creëert klantgerichte offertes en volgt ze consequent op.
 • Je waakt over de correcte en tijdige levering en afhaling van toestellen. - Je bewaakt de toestand en eventuele schade op huurtoestellen en organiseert de nodige werkplaatsopdrachten.
 • Je maakt contracten op en staat in voor een correcte facturatie. - Je onderhoudt mee onze klantgegevens. Profieleisen : -
 • Absolute teamspeler. - Je neemt initiatief, zoekt zelfstandig naar oplossingen. - Je bent administratief sterk en hebt ook een uitgesproken commerciële feeling.

 • Je kan je werk goed organiseren. - Communicatief en assertief : dat typeert jou. - Je bent handig met ERP- en CRM-software -
 • Excel en cijfers schrikken je niet af. - Ervaring bij een verhuurbedrijf is een pluspunt. - Vlot tweetalig (NL, FR), Kennis van het Engels -

  Duits is een troef - Je voelt je thuis in een werkomgeving waar 'change' centraal staat. Ons aanbod : Als Rental Advisor kom je terecht in een hecht en ambitieus team.

  Wij bieden je een leuke, uitdagende job met verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt een grondige opleiding.

  Je geniet daarenboven van een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier