Medewerker bakkerij supermarkt (m/v)
Konvert Interim Ieper Food
Langemark-Poelkapelle, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een supermarkt in de omgeving van Ieper zoeken we een enthousiaste medewerker voor de bakkerijafdeling. Je helpt bij het afbakken van de producten en vult alles aan in de rekken.

Daarnaast spring je ook bij op andere afdelingen als jouw taken afgewerkt zijn.

Aanbod

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren.

De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. Producten inventariseren. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen Je werkt deeltijds, bijvoorbeeld 3 à 4 voormiddagen in de week van ongeveer 6u30 tot rond 9u.

Daarnaast werk je zeker in het weekend, in afwisseling met een collega. Je bent zowel beschikbaar op zaterdag of zondag en kan op deze dagen ook vroeg opstarten (rond 6u)Aantal werkuren zijn bespreekbaar.

Na een positieve tewerkstelling ga je na de interimperiode vast in dienst bij de werkgever.

Vereiste kwalificaties

We zoeken een gemotiveerd persoon die het werk zelfstandig kan aanpakken. Je kan vroeg opstarten.Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier