.NET Developer
CTRL F IT
Belgium
12 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

In jouw rol als .NET Developer krijg je een gevarieerd takenpakket. Verschillende projecten worden aan jou toegekend en samen met een ancien collega ga je bij klanten een functionele en technische analyse uitvoeren om nadien de requirements op te stellen.

Het is jouw verantwoordelijkheid om een softwareoplossing te bouwen op maat van de klant die ook accordeert op de bestaande platformen van de klant.

Nadat de oplossing getest werd, sta jij in voor de implementatie en verdere roll out van de software. Je genoot een hogere opleiding binnen ICT.

Je hebt eerder ervaring opgedaan als ontwikkelaar en bent dan ook gebeten door code.Je werkt graag in een businessgedreven omgeving.

Je weet wat bedrijfsprocessen inhouden en wil je hier verder in verdiepen.Op technisch vlak heb je kennis van : C#, .NET (Core), Angular, React, Vue, SQLKennis van Azure, DevOps is mooi meegenomenJe schrikt er niet van terug om eens in oudere code te duiken Je komt terecht in een rasechte West-Vlaamse KMO omgeving.

Er wordt al eens gelachen, een grapje uitgewisseld maar de business staat altijd voorop.Qua structuur zijn ze horizontaal en er zijn zeer korte communicatielijnen.

Niet alleen is jouw job boeiend en (technisch) uitdagend, ook staat er een mooi loonpakket tegenover. Denk aan maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering alsook een mooie bedrijfswagen.

Je krijgt de mogelijkheid tot externe opleidingen. Op vrijdag wordt er al eens een flesje gekraakt om de successen van de afgelopen week te vieren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier