3 Opvoeders GES
11.11.11
Geel, Belgium
1 dag geleden

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. We zijn een organisatie van en voor mensen.

In onze dienstverlening vertrekken we vanuit de noden van onze cliënten. Zo bieden we een ruime waaier aan ondersteuningsmogelijkheden voor zowel kinderen en jongeren als voor volwassenen.

Samen met bijna 350 medewerkers geven we gespecialiseerde en professionele begeleiding aan ongeveer even veel cliënten.

Wij zoeken voor onze groep jongeren -jong volwassenen met een licht mentale handicap, bijkomende ernstige gedragsproblemen en daarbij een zéér laag sociaal emotioneel functioneringsniveau 3 opvoeders 38 / 38

Je profiel

Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma in een menswetenschappelijke richting.

Je hebt al ervaring met en een sterke interesse in werken met gedragsproblemen.

Je onderschrijft onze visie van sociaal-emotionele ontwikkeling en geweldloos verzet. Je bent bereid om je basishouding en handelen kritisch te bekijken en voortdurend aan deze visie af te toetsen.

Je bent stressbestendig en je kan omgaan met een breed gamma aan problematieken waaronder gedrags-en emotionele problemen.

Je speelt flexibel in op zorgvragen.

Je kan probleemoplossend werken binnen een ondersteuningsplan. Je bent constructief ingesteld, je gaat steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de aangegeven kaders.

Je kan samenwerken in een multidisciplinair team en een ruimer netwerk.

Ons aanbod

Een contract van 38u per week van onbepaalde duur

Je werkt volgens een variabel dienstrooster (je werkt 1 op 2 weekends)

verloning volgens het barema van opvoeder binnen de sector gehandicaptenzorg (PC 319.01)

Interesse?

Mail je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar vacatures mpi-oosterlo.be.

Meer informatie kan je bij de clustercoördinator Ann Dilliën bekomen via ann.dillien mpi-oosterlo.be of via telefoon 014 86 11 40.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier